Mina föreläsningar handlar om att skapa trygghet, acceptans och motivationUtanförskap handlar i grunden om människors beteende i grupp. Där enskilda individer kan påverka gruppens dynamik och pressa andra att säga saker och utföra handlingar bortom sina egna gränser. Ord och handlingar som kan ge stora konsekvenser för den som är måltavla. Det här pågår hos både barn och vuxna.

Jag föreläser för företag, skolor och organisationer. Mitt budskap handlar både om om att utforma grupper där alla får plats och trivs, känner samhörighet, trygghet och acceptans,
Hur man bygger teamkänsla och jobbar mot gemensamma mål. Men det handlar också om att motivera varandra till att bryta destruktiva mönster och vända negativa spiraler till positiva. Att hitta motivationen till att utvecklas och må bra. 

FÖRELÄSNING om motivation och välmående

En föreläsning som bygger på boken Hitta motivationen – genom livets toppar och dalar. En bok som jag har skrivit tillsammans med OS-medaljören i skidskytte, Magdalena Forsberg. Här ger vi dig nycklarna till hur du kan må bättre i vardagen och bli ditt allra bästa jag. Föreläsningen ger dig  verktyg för att uppnå balans genom träning, kost, relationer,  återhämtning, tankar, syfte och mål i livet. Du får följa med på en resa genom livets toppar och dalar och lära dig hur du  ska tänka för att hitta motivationen i vardagen.


innehåll


  • Välmående
  • Motivation
  • Rörelse 
  • Arbetsglädje
  • 6 steg till balans

"Jag ser boken som en inspirationskälla, lättläst och härligt att få ta del av deras erfarenheter... bra upplägg i boken med de olika avsnitten och spännande att läsa om bergsbestigningen. Tips som man kan ta till sig och även väldigt berörande!"

FÖRELÄSNING om utanförskap och mobbing

Under parollen Du kan göra skillnad föreläser jag om allas lika värde, inkludering, och om mod att våga gå sin egen väg. Jag besöker landets skolor, företag och föreningar med budskapet att man kan uppnå sina drömmar, även om det känns avlägset. Jag tar med er åhörare på en resa tillbaka till min uppväxt som var kantad av smärta, utanförskap och hemligheter. Men som tog en vändning som gjorde att jag orkade ta mig igenom den svåra tiden och komma vidare.


Idag  delar jag med mig av mina erfarenheter så att fler som drabbats av mobbing och utanförskap ska gå bättre rustade  in i framtiden. Jag brinner för att nå fram till barn, ungdomar och vuxna så att vi tillsammans kan göra skillnad.

innehåll


  • Gripande personlig historia
  • Allas lika värde 
  • Inkludering & acceptans
  • HBTQ
  • Metoder och verktyg för att upptäcka och förebygga mobbing

Jag hoppas att min historia kan hjälpa någon annan


Ibland märks det så tydligt att någon blir mobbad men andra gånger syns det inte alls. Att någon visar omtanke kan ha enorm betydelse för den som är mobbad. Ett litet hej kan betyda allt. Den här föreläsningen bygger på tiden från mina uppväxtår i Östansjö. Jag var mobbad i skolan och det var en svår period. Men en dag vände det. En person sa hej och såg mig. Då vaknade överlevnadsinstinkten och jag fick styrkan att komma vidare och följa mina drömmar. Idag är jag på en bra plats. Vägen hit har varit lång men också stärkande. Jag hade inte varit den jag är idag om jag inte gått igenom den svåra tiden.


".....gripande, öppenhjärtlig, ärlig, berörande, sorglig historia, men också fylld med humor. Det har kommit tårar både av glädje och sorg, jag har skrattat högt, fått många reflektioner om både vänskap, kärlek, rädsla och hat om homofobi"

Min vision är att lyfta människor och skapa acceptans

Föresläsning i kampen mot mobbing och utsatthet 

>  Mer <

MOTIVATIONSSHOWEN MED

MAGDALENA FORSBERG

> Mer <

Lyssna på vår PODCAST –
I SÄNG MED TOBIAS & GABRIEL

> Mer <

boka PT online – få
 personlig träning med mig

> Mer <

Vill du boka mig för en föreläsning, tv-uppdrag eller event? Hör av dig.