PERSONLIG träning

Häng med! Jag hjälper dig att komma i ditt livs bästa form på ett roligt, lustfyllt och hållbart sätt. Med personligt skräddarsydda träningspass, dansövningar och urgoda  måltider baserade på dina önskemål, behov och livspussel. Jag kommer finnas vid din sida under hela resan med pepp,  uppmuntran och kärlek. Utan pekpinnar. 


Ni kör vi!

Om du berättar för mig om vad din dröm är, så ska jag hjälpa dig att uppnå den. Låt oss prata ihop oss och ta fram en hållbar plan för träning, mat och återhämtning som är anpassad efter dina vanor och vardagsrutiner. Ta steget mot en bättre hälsa redan idag. Gör det bara. Du vågar!


Jag kommer finnas där för dig genom allt och peppa och heja på dig. Tillsammans kommer vi nå ditt mål och jag vet att du kommer ÄLSKA när du är där!


Börja med att göra  en intresseanmälan, så ses vi snart! 

När du tränar med mig får du alla verktyg du behöver för att uppnå dina mål. Allt är smart samlat i en app där vi kan chatta och hålla kontakten. Jag kommer finnas där för dig och göra din resa mot en bättre hälsa till ett härligt, roligt och positivt äventyr.


Det här ingår:

  1. Mig som coach och mitt fulla stöd
  2. Skräddarsydda dansutmaningar
  3. Träningsövningar  
  4. Kostplan med urgoda recept
  5. Video /bild på alla övningar
  6. Chat med mig via appen
  7. Personliga avstämningar 
  8. Firande att vi nått målet!

Vi sätter upp ett mål

Utifrån dina önskemål och behov sätter vi upp ett mål framåt. Du kanske vill komma i form, gå ner i vikt eller få bättre kondition. Vill du  bygga muskler, bli starkare och öka i vikt? Eller kanske bara må bättre i vardagen. Alla är olika. 


personlig träning med mig

Jag tar fram ett skräddarsytt träningsprogram med aktiviteter som innehåller både träning, dansövningar och återhämtning utifrån dina förutsättningar. Du kommer ha så kul att du glömmer bort att du tränar, jag lovar!


hälsosam och god mat

Du kommer också få urgoda recept och ett kostschema som är anpassat efter dina matvanor, behov och rutiner. Recepten  kommer vara enkla att laga och du kommer känna dig mätt, pigg och stark efter måltiderna.


upplägg

–  för en hållbar livsstilsförändring

Mån 1-2


De inledande två månaderna är fokuserade på spännande träning och näringsrika måltider som både smakar gott och ger dig  energi.


Mån 2-4


Nu tar vi träningen till nästa nivå, och utmanar oss med nya övningar och skapar långsiktiga sunda vanor för en starkare kropp och klarare sinne.


Mån 4-6


De sista två månaderna  dedikerar vi till att befästa dina framsteg och fira fantastiska resultat. Inte bara en starkare kropp utan även en livsstil som du älskar att leva.

Heja dig!

Att du har läst så här långt betyder att du faktiskt har tagit ett första steg mot bättre hälsa, bra gjort! Om du tvekar över att anmäla dig, gör inte det. Kanske har du misslyckats att nå dina hälsomål tidigare. Men låt inte det hindra dig. Du klarar mycket mer än du tror. Jag kommer göra mitt yttersta för att peppa och stärka dig. Tillsammans kan vi uppnå dina mål och jag vet att du kommer ÄLSKA när du är där!


Fyll i en intresseanmälan nu, så hörs vi snart!

Kram